Ker sem motorist in vedno ko sem se pripeljal domov v garažo sem gledal kam bi odložil čelado. Pa je bila na krmilu, pa v kovčku, pa tudi na tleh se je našel njen prostor. Iskal sem rešitev in ker nisem našel nekega držala za čelado sem se odločil, da ga izdelam sam. No pa da ne bo njegov namen samo da drži čelado bi bilo prav, da se da nanj pospraviti tudi ostalo zaščitno opremo.

Tako je nastalo držalo za čelado, ki ima pod polico za čelado še prostor za rokavice in ledvični pas in kljukice, kamor se lahko na obešalnik obesi jakno in hlače. Po nekaj verzijah risb in izdelanim prototipom ter še nekaj minimalnim popravkom je tako nastal izdelek kakršnega sem želel. Držalo za čelado je izdelano in hladno valjane pločevine in prašno lakirano. Sestavljen je iz dveh delov s pomočjo štirih vijakov, še z dvema vijakoma pa ga pritdimo na steno.

In ker verjamem da motoristi tako držalo potrebujemo, sem se odločil, da ga ponudim širši motoristični javnosti. Držalo za čelado dobite zapakirano v škatlo skupaj z vse potrebnim vijačnim materialom in navodili za sestavo in montažo. Držalo za čelado vam bo tako omogočilo, da boste imeli vse motoristično zaščitno opremo na enem mestu in vedno pri rkoli.

Kmau bo tu pomlad, ki jo motoristi že težko čakamo, da bomo lahko svoje dvokolesnike zapeljali na svež zrak. Naj vas vsa zaščitna oprema ob tem trenutku pričaka na držalu za čelado.